Untuk keterangan lanjut,

Saturday, January 30, 2010

testimoni produk pelembut pakaian syukur

testimoni ini di ambil dari hantaran email oleh salah seorang pengguna produk keluaran syukur, terima kasih kepada pn Latifah (kak Pah) diatas kebenaran untuk saya postkan email ini ke dalam blog saya.

____________________________________________________________

Assalamu'alikum,
Agak lama juga saya bercadang nak menuliskan pengalaman dan penilaianan saya terhadap pelembut kain keluaran syarikat pecaktari enterprise a.k.a en.sukor seperti yg di iklan di egroups melayu-trade dan di http://muslimsprodu ct.blogspot. com/.
Awal bulan Disember saya telah menempah 10L pelembut kain warna biru. tak sampai seminggu sampai pesanan (pesan pun dah dekat hujung minggu-itu yg lewat agaknya). Saya dah beberapa kali menggunakannya ternyata baunya macam bau di kedai DOBI. Yang menarik hujung minggu yang baru lalu, ketika menyidai cadar jiran saya menegur " amboi sedapnya bau kain, sabun cuci apa?" Saya kata bukan sabun cuci tapi pelembut kain orang melayu yang belum ada jenama. Dan seterusnya saya ceritalah tentang produk ini, produk orang melayu tentunya boleh guna tanpa was-was , tanpa bahan meragukan. Cuma packing belum dikormesialkan.
Jiran saya pun nak cuba, tunggu pelembut kainnya habis nanti saya akan berikan sikit kepadnya untuk dicuba. Memang berbaloi kalau dapat dikekalkan harga seliter RM3 tak termasuk kos penghantaran. Kakak saya pun nak cuba juga katanya, pack 10L pun tak aperlah.. harap en sukor dapat beritahu kosnya termasuk courier service,. rasanya kalau surirumah yg yg berkeluarga besar pack10L tu memang ekonomi. Cuma nak tahu juga botol yang warna merah (di blog) tu cecairnya merah juga ker. Bau sama ker lain, kalau lain,next time kali saya nak cuba yg tu pula.
Saya nak cuba juga produk lain keluaran pencaktari .Kopi resdung tu kalau tak ada gamat saya boleh cuba, bila ada gamat tu, saya alergy. (ni bukan lawak mmg alergy, bengkak kulit boleh masuk hospital sekali lagi agaknya) .Satu lagi kan, saya terbaca kat blog en.sukor tu rencana 'khasiat kapur sireh".. eh eh macam pernah baca yer... kat mana yer, aik en sukor elok bagi link sumber rencana tu. Ehem2 nanti kena saman 10 juta tak berbaloi tau.... lawak jer. tapi elok berikan link ciplaknya yer. Siyan saya jenuh taip sendiri tu.
Nanti saya tulis khasiat sireh pula kat blog saya. en.sukor boleh link ke blog en.sukor lagi.. sekian wassalam.
regards,
Sukor Abdullah

Wednesday, January 6, 2010

update terbaru ideal slim

Assalamualaikum,




RM 70


Sekadar untuk update testimoni terkini dari pelanggan pelanggan dan juga agen produk kami mengenai produk melangsingkan badan ideal slim ini.

beberapa feedback diberikan melalui email phone dan juga perjumpaan, malah sekarang ini saja saya baru pulang dari appointment dengan agen jualan kami untuk urusan mengambil barang dan juga berkongsi pengalaman pengguna.

berikut beberapa feedback pelanggan.

kes 1,

seorang wanita yang mengalami masaalah kitaran haid telah mencuba, tujuan beliau untuk mencuba ialah bagi mengurangkan berat badan, alhamdulillah dengan sekali mencuba, lemak banyak keluar melalui patch dan kitaran haid nya menjadi normal.

sekarang beliau masih menggunakan ideal slim.

mohon maaf, diatas sebab sebab privasi, dan permintaan pelanggan, kami x dapat siarkan nama serta nombor telefonnya.

kes 2,

seorang wanita, setelah memakainya walau dengan sekali mencuba, lemak kurang keluar di patch tetapi beliau merasa untuk ke toilet untuk membuang air besar.

kes 3,

seorang wanita BMI nya lebih, memakai ideal slim ini di pusat, banyak lendiran lemak keluar. beliau amat berpuas hati dengan prestasi ideal slim .

kes4,

seorang jejaka, mengalami sedikit masaalah perut buncit, mencuba ideal slim. Banyak lendiran lemak keluar melalui patch, beliau juga senang buang air besar.setelah mencuba ideal slim, beliau merasakan badan sedikit ringan(merujuk kepada urat urat sendi, bukan berat badan). beliau juga merasakan seluar sedikit longgar (merujuk kepada sukatan tali pinggan yang dipakainya....)

ada lagi beberapa testimonial lain yang x dapat di kongsikan disini diatas sebab sebab privasi pengguna(depa x bagi masukkan dalam testimoni) dan sesetengahnya masih belum mendapat izin dari pengguna.

untuk makluman, kesemua testimoni diatas ialah merujuk kepada pengguna yang menggunakan ideal slim buat kali pertama(hanya mula memakainya sekali sahaja)

Ini menunjukkan betapa berkesannya ideal slim. Jadi kepada yang berminat untuk mencuba bolehlah menghubungi saya di nombor tertera atau boleh terus reply email ini.

terima kasih sekali lagi kerana sudi membaca email ini dan semoga kita berurusan suatu hari nanti.

semoga ekonomi muslim akan terus bersinar dan mendominasi dunia...amin...


regards,
Sukor Abdullah
0194735696

Sunday, January 3, 2010

kopi resdung


Sesuai diminum sebagai minuman kesihatan tambahan, dengan kandungan herba terpilih ianya mampu mengurangkan masaalah resdung.

berikut ialah antara ramuan herba yang terkandung didalam kopi resdung.

Ramuan:

Madu lebah : terdapat lebih 172 vitamin untuk manfaat kesihatan dan kesejahteraan manusia khususnya, madu lebah juga berperanan sebagai antioksida dalam badan yang mampu menghapuskan bahan radikal yang menjadi penyebab utama penyakit kronik. "gunakanlah dua penawar ini iaitu madu lebah dan alquran" maksud hadis.

Gamat: Mengandungi bahan aktif kompleks gamodulin yang membantu merangsang metabolisma sel kulit bagi menambah seri wajah. mengandungi lebih 50 jenis nutrien antaranya ialah vitamin b1,b2, asid nikotinik, kalsium, protien, kalium, kromonium, fosfat, ferum, iodin, vanadium, zink,asid benzoik, kondroitin sulfat dan mukopolisakarida bg menguatkan tahap imun badan.

Habbatussawda:membekalkan 15 asid amino utama, berfungsi merangsang sistem daya tahan penyakit, kaya dengan vitamin seperti beta karoten,b,c dan e. Sabda rasullallah"tetaplah kamu dgn habbatusawda krn sesungguhnya padanya terdapat penawar bagi segala penyakit kecuali assaam(mati)".

Garam bukit:mengandungi 84 unsur mineral didalamnya. Kandungan potasium lebih dr garam biasa berfungsi mencuci darah dgn menyingkirkan unsur unsur berat seperti arsenik, lemak protien dan sulfur, menyahtoksik segala racun dlm tubuh, meningkatkan imunisasi dan meneutralkan cas positif berlebihan dlm badan.

Serat buahan/sayuran: mengurangkan kadar kolesterol dalam darah (sesuai utk mengurangkan risiko penyakit jantung).

Kopi mocha arabica:mempunyai antioksidan yg tinggi berbanding teh dan koko.

harga pasaran: rm27/15sachet x 25gram (termasuk kos penghantaran).

untuk tempahan, sila masukkan wang bayaran ke akaun maybank :

152068643415 - mohd sukor abdullah.

sila emailkan/sms no rujukan sebagai bukti pembayaran beserta nama dan alamat penuh.

penghantaran akan dilakukan sejurus pembayaran diterima.

regards,
Sukor Abdullah
0194735696
www.muslimsproduct.blogspot.com