Untuk keterangan lanjut,

Friday, November 6, 2009

doa untuk kelazatan dan tahan lama produk/makanan

Assalamualaikum,

Minggu lepas saya mendapat satu doa yang boleh diamalkan oleh sesiapa sahaja. Dengar cerita doa ini juga diamalkan oleh pekerja halalgel ketika proses pembuatan produk produk mereka.(tahniah kepada halalgel dan HPA kerana implemenkan perkara yang baik nie untuk pekerjanya..insyaallah nanti kilang syukur pun akan melakukan perkara yang sama...amin...)

doa tersebut bersesuaian untuk kaum ibu yang memasak dirumah dan juga pengusaha pengusaha produk tak kisah la makanan ka, ubatan ka, herba kaapa ka....

yang pasti, doa tersebut untuk memohon kepada allah supaya produk kita tu tahan lam dan juga lazat.

Ni ayatnya, ada page satu dan page dua (satu doa).


(kalau nak attachment sila email personally di sukor_pencaktari@yahoo.com.my, kepada yang berkemampuan menyalin kembali doa ini ke dalam word atau softcopy, mintak sendkan kepada saya supaya kita boleh berkongsi doa ini untuk kesejahteraan hidup kita.)

lepas nie x payah dh pakai pelaris ka apa ka...pi tauk buang semua tu..kurafat.

"hanya kepada engkau kami menyembah dan hanya kepada engkaulah kami memohon pertolongan" ayat kelima dari alfatihah.


marilah kita bersama membantu menjana ekonomi muslim.

regards,
Sukor Abdullah.
0194735696

2 comments:

  1. en syukur,

    tak nampak le tulisan jawi doa tu.
    boleh email ke la_abwa@yahoo.co.uk?
    tq

    ReplyDelete
  2. menarik.sy mahu.tp trlalukecil.x nmpk.
    sy dah email en syukor

    ReplyDelete